• magyar
 • english
 • Keresés  
 • Toastok
 • Toastok
 • Toastok
 • Toastok
 • Toastok
 • Toastok
 
 • karrier
 • Elősütött péksütemények

  Az elősütött péksütemények különlegessége, hogy néhány perc alatt elkészíthetők, mégis a frissen sütött pékáruk élményét nyújtják. Elősütött termékeinket védőgázas csomagolásban szállítjuk, minőségüket így hosszú ideig megőrzik - tartósítószerek használata nélkül. Akár mindig tarthatunk belőlük otthon, finom, friss reggelit készíthetünk családunknak, vagy hirtelen jött vendégeinket is meglephetjük velük. Elkészítésük gyerekjáték: csupán kivesszük a félkész termékeket a csomagolásból, előmelegített sütőben néhány percig sütjük, és máris tálalhatók. Elősütött péksüteményeink egykor jellegzetes nemzeti ételek voltak, de már a nemzetközi gasztronómia szerves részét képezik: választékunkban található ciabatta, mini baguette, császárzsemle, valamint ezeknek a termékeknek a különféle magvakkal, fűszerekkel még különlegesebbé tett változatai is.

  Elősütött ciabatta

  A ciabatta az olasz konyha népszerű péksüteménye, olívaolaj felhasználásával készült. A ciabatta szögletes formájú, kissé lapos péksütemény. Termékünk hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz, mégis hosszú ideig megőrzi minőségét, így mindig tarthatunk belőle otthon. Egy 350 grammos csomagban 5 ciabatta található: ezeket elég néhány percre előmelegített sütőbe tenni, és konyhánk máris illatozni fog a frissensült péksüteménytől. Fogyasztható szendvicsek alapjaként, de akár önmagában is, vagy akár grillezéskor a sült húsok és saláták mellé.
  Elősütött ciabatta>>

  Elősütött magvas ciabatta

  Az elősütött magvas ciabatta annyiban tér el az elősütött ciabattától, hogy tésztáját különféle olajos magvakkal gazdagítottuk. 8 százalékban tartalmaz magkeveréket, melynek összetevői lenmag, szezámmag és napraforgómag. Pár perc sütés az előmelegített sütőben és máris kész! A védőgázas csomagolásnak köszönhetően minőségét hosszabb ideig megőrzi, hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz.
  Elősütött magvas ciabatta>>

  Elősütött mini baguette

  A baguette, a francia konyha jellegzetes péksüteménye, amely egy hosszúkás kenyérszerű termék. A mini baguette ennek kis méretű változata, amelyet mi elősütött formában gyártunk. Otthon percek alatt készre süthető. Csupán egy előmelegített sütőre lesz szükségünk hozzá, és máris fogyasztható frissen, melegen – önmagában, szendvicsalapként, netán saláták kísérőjeként.
  Elősütött mini baguette>>

  Elősütött császárzsemle

  Az olasz és francia származású péksütemények után íme egy német specialitás, a jellegzetes formájú császárzsemle. Az elősütött császárzsemle hét darabos (350 gramm) csomagolásban kapható, előmelegített sütőben pillanatok alatt készre süthető és akár szendvicsekhez, akár salátákhoz frissen, melegen fogyasztható.
  Elősütött császárzsemle>>

© CERESSÜTŐ GYŐR, REPTÉRI ÚT 1. TEL.: +36 96 513-513, +36 96 513-504 FAX: +36 96 513-507 KAPCSOLAT OLDALTÉRKÉP